1000 euro Lenen

Waar kunt u terecht en hoeveel kunt u minimaal bij de grote banken lenen? Hier het antwoord.

Mocht u behoefte hebben aan dit soort kleine bedragen dan zullen veel banken daar niet happig op zijn. De kosten zijn relatief hoog, maar er zijn wel andere aanbieders die u relatief snel 1000 euro lenen ook zonder bkr toetsing.

Normaal gesproken kan men dat online voor u regelen indien u een legitimatiebewijs kunt tonen. U maakt dan een scan van uw paspoort of rijbewijs en stuurt het naar ze op.

Rood Staan?

Dat is overigens wel duur lenen, maar stel dat u als alternatief denkt dat rood staan bij de bank goedkoper is dan kunt u bedrogen uitkomen.  Als dat bij u het geval is kunt u proberen de kredietruimte op uw betaalrekening te verhogen. Dat is ook niet goedkoop maar nog altijd beter dan wanneer u het laat aankomen op rood staan. En dat merkt de consument pas vaak achteraf hoeveel het werkelijk kost.

Onlangs heeft het Tros Radar programma dit punt onder de aandacht gebracht dat banken niet alleen een behoorlijk hoog rentepercentage rekenen wanneer u daar rood staat, maar wat ze niet op hun website vermelden is dat er ook nog bijkomende kosten in rekening worden gebracht. Vooral de ABN schijnt flink voor de troepen uit te lopen met een rente van boven de 20 procent.

Waar 1000 euro snel lenen

Voorbeeld: bij Cashbob kunt u dit regelen, maar wel tot 750 euro. Voordeel (en tegelijk nadeel): geen bkr toetsing en men het zelfs binnen 10 minuten op uw rekening hebben. Op hun site staat ook duidelijk hoeveel rente u moet betalen en hoeveel het kost mocht u te laat zijn met terugbetalen.

Natuurlijk kunt u naar twee van dit soort aanbieders gaan, maar ik zou toch proberen vanwege de hoge rentes dit tot dat bedrag beperkt te houden.  Misschien dat een stukje rood staan op uw betaalrekening bij uw huidige bank nog een alternatief is of anders particulier lenen.

Het nadeel van deze online aanbieders: het zijn kleine leningen die weer snel moeten worden terugbetaald.  Op de site van Cashbob staat dat het binnen 21 dagen moet geschieden.  Bij banken kan men tot 60 maanden een lening aangaan.

1000 euro banken

Als u bij de reguliere geldverstrekkers 1000 euro wilt lenen kunt u meestal kiezen voor het doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Bij die laatste vorm krijgt u het bedrag in 1 keer op uw rekening, terwijl bij doorlopend krediet u extra financiële ruimte wordt aangeboden gedurende een lange looptijd indien u dat wenst. Sneller het geld terugbetalen levert overigens geen boete op.  

Maar wat ik tot nog toe heb gezien is dat geen enkele bank een dergelijke “ kleine”  lening van 1000 euro aan u wilt verstrekken.

ING – vanaf 1500 euro als u het bedrag meteen op uw rekening wilt hebben (max. 75.000) en betaalt u maandelijks rente en aflossing. Hoe hoog dat bedrag is hangt af van uw persoonlijke situatie en leeftijd.

ABN Amro - vanaf 2500 euro mogelijk wanneer u kiest voor het Flexibel Krediet. De looptijd is tot 60 maanden. Dus bij deze leningsvorm kan men hier elke keer gebruik maken wanneer men al dan niet tijdelijk wat extra financiële ruimte nodig heeft. Aan het einde van de looptijd moet het geld weer terugbetaald zijn.

Hiervoor wordt een aparte rekening voor u geopend. Voordeel is dat men voorkomt rood te staan en een rente plus boete moet betalen die wel 3 keer zo hoog kan zijn dan wanneer u dit voorblijft door uw leenruimte te vergroten.

Rabobank – vanaf 2500 zowel bij een persoonlijke- als een    doorlopend krediet. Wanneer men op hun site aangeeft 1000 te willen lenen dan verwijst men naar krediet op uw betaalrekening. Daarbij wordt dus gewoon de ruimte die u zoal heeft met een lopende betaalrekening verhoogt, maar is in ieder geval een kleine stukje goedkoper dan wanneer u “ leent” door rood te staan.

Goedkoopste manier om al dan niet snel  1000 euro te lenen is via vrienden of familie. Hoe u dat het beste kunt aanpakken kunt u lezen op: particulier geld lenen.
 

 

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing