Home    
 
Amazon
  Amazon USA
  Info Int. Levering
   
  Amazon UK
  Info Int. Levering
  Gratis Verzending
   
  Amazon Nederland
   
  Amazon Belgie
   
  Amazon Duitsland
  Info Int. Levering
 
  Amazon NL
  Amazon Belgie
   
  Kindle
  The All New Kindle
  Ook geschikt voor
  Europa. Kindles zijn alleen vanuit USA te bestellen
  en dat gaat prima:).
  Overige Amazon
  Amazon Canada
  Amazon ItaliŽ
  Amazon Frankrijk
  Amazon Japan
  Amazon China
   
  Vraag over Amazon ?
Mail ze aan mij
   
   
   
   
   
   
   
 
   

Amazon

Amazon heeft geen vestiging in Nederland, maar u kunt natuurlijk wel bij de grootste online store ter wereld kopen. Maar wat zijn de leveringsvoorwaarden en verzendkosten als je vanuit ons land wilt bestellen? Hier het antwoord.

Om bij het belangrijkste te beginnen: zowel bij Amazon Duitsland als bij Amazon UK hoeft u geen verzendkosten te betalen vanaf een bepaald bedrag. Bij de Britse online store betaalt u vanaf een bestelling van £ 25 geen verzendkosten, levering 2-3 dagen met DHL.

Lees hier alles over Levering vanuit Amazon UK

Als u bestelt in Duitsland is het gratis vanaf Ä20, levering tussen de 2-3 dagen. Dit geldt voor zowel als u vanuit Nederland koopt als vanuit BelgiŽ.

Welke store kiezen

Amazon Duitsland heeft als grootste nadeel voor mij dat alle producten in het Duits worden beschreven. Omdat mijn Duits niet goed is (net zo goed als mijn Nederlands) kies ik voor Amazon UK

Natuurlijk is er ook Amazon USA Normaal gesproken stuur ik Nederlanders door naar de Britse afdeling omdat daar het goedkoopst is en de levertijden natuurlijk korter, maar er is 1 bekend product waarvoor u alleen in de USA terecht kan, ook als u dat via de UK probeert te bestellen:

Kindle

De meest verkochte elektronische ereader die nu ook in Nederland en BelgiŽ steeds meer wordt gezien is de Kindle,  door Amazon zelf geproduceerd. Het is al meer dan 11 miljoen keer verkocht en is nog steeds mateloos populair ondanks het oprukken van de iPad.

Het grote voordeel van de Kindle boven andere ereaders: de voordelige prijs - voor $ 139 is het zeker in vergelijking met de iPad goedkoop. Daarnaast heeft een rustig scherm waardoor de lezer geen enkel probleem heeft om er uren van te lezen. Ook heeft Amazon veel uitgeverijen vast kunnen leggen om hun digitale boeken via Amazon ebook store te verkopen. Op dit moment zijn er bijna 1 miljoen Kindle eboeken te verkrijgen.

Onlangs maakte men bekend dat er meer eboeken dat papieren boeken werden verkocht via hun online winkeltje. A 'sign of the time' om het zo maar te noemen

Waar Kindle Bestellen

Kindle Wifi is ook te gebruiken in Nederland/ BelgiŽ. Bestellen: kan alleen vanuit de Verenigde Staten, dus niet vanuit de Europese vestigingen. Alle Informatie Over Uw Kindle Men kan deze ereader alleen online kopen, exclusief bij de Amerikaanse shop.

Prijs $139 plus de Nederlandse BTW. De Kindle is draadloos en kan vanuit Nederland en Belgie en meer dan 100 andere landen eboeken, Engelstalige kranten en meer downloaden. Er zit Wifi op dus u kunt als u op reis bent en bij een Wifi hotspot zit boeken downloaden. Voor alle duidelijkheid: u heeft geen internet connectie nodig als u uw eboek vanaf het scherm leest, alleen voor het downloaden. Uiteraard kunt u er ook gewoon het internet mee op.

Bestel Hier U wordt geleid naar Amazon.com.

Dit is Amazon Kindle Wifi, ook geschikt vanuit NL en BE

Kindle Wireless Reading Device, Wi-Fi, Graphite, 6" Display with New E Ink Pearl Technology .

Ik heb ook een Engelstalige website volledig gericht op de Kindle met alle denkbare informatie over de digitale reader. Alle links op deze site verwijzen naar Amazon USA. Als u een Kindle wilt bestellen kunt u dat ook daar doen omdat men ze alleen vanuit de VS levert. Zowel Amazon UK als Amazon Duitsland verwijzen u vriendelijk doch dringend naar de VS mocht u deze reading device willen bestellen.

  Amazon USA
  Info Int. Levering
   
  Amazon UK
  Info Int. Levering
  Gratis Verzending
   
  Amazon Nederland
   
  Amazon Belgie

Home 

 

       

Copyright (c) 2011 Amazon Informatie