BKR Regeling Omzeilen

Natuurlijk kunt u hier geen raad verwachten hoe u te allen tijde kunt blijven lenen met BKR notering achter uw naam, maar er zijn zeer zeker mogelijkheden om dit te doen.

Je hebt de coderingen van het BKR die de burger heeft opgelopen door de inschakeling van een deurwaarder door een kredietverstrekker. Daar is niets aan te doen tenzij het helemaal ten onrechte is.  Maar u kunt er vanuit gaan dat zodra een deurwaarder voor uw schuifpui  staat dit direct geregistreerd wordt en niet zomaar eventjes valt te verdoezelen op uw staat van dienst, om het zo maar te zeggen.

Hoe kunt u de ongunstige BKR codering wegwerken?

Mocht dit geheel volgens de regels zijn gegaan dan kan het nog zijn dat de BKR een vergissing heeft gemaakt. Of, bijna ondenkbaar, dat u zelf een aantal zaken bent vergeten. Denkt u maar eens aan het postorderbedrijf dat nog iets van u tegoed heeft. Dat kan u vergeten zijn, maar het postorderbedrijf zeker niet. Vooral als u een partner heeft die iets besteld heeft en u dat aan u is vergeten te vertellen. Ook winkeliers hebben een bestand van klanten waar ze graag nog wat geld van willen terughebben en tot die tijd voor de zekerheid eventjes de BKR mensen in Tiel (want daar zitten ze) hebben ingeschakeld.

Maar vergeet vooral niet dat u met uw credit card rood kunt staan zonder dat u er erg in hebt. Betalen met zon plastic kaartje is erg eenvoudig, het is  echter zeker niet altijd overzichtelijk voor de gebruiker, vooral als het gaat om abonnementen waarvan u niet eens meer wist dat u ze online had afgesloten! Mobietjes bijvoorbeeld! De meter tikt gewoon door bij iedere overeenkomst die u aangaat. Uiteraard gewoon rood staan op uw rekening kan ook de oorzaak zijn dat u een vervelend kruisje naast uw naam heeft opgelopen.

Hoe komt u nu van de BKR af?

Ook wanneer de notering voor hoge schulden een vergissing is dan is dit veelal werk voor deskundigen die reeds eerder met dit bijltje gehakt hebben. Mocht u lid zijn van de consumentenbond dan zal ik als ik u was eerst mij daartoe wenden met dit lastige probleem. Voor de juridische afdeling van de consumentenbond is dit dagelijkse praktijk. Het is bovendien gratis en dat kan natuurlijk niet worden gezegd wanneer u een advocaat inschakelt. Dat laatste kan u overigens wel gratis indien u een pro deo advocaat heeft weten te strikken.  Die twee opties zal ik eerst proberen voordat men naar betaalde diensten gaat.

Mocht u echter ten onrechte geboekt staan bij de BKR dan moet u echter hiervan werk maken. Als u dat niet doet krijgt u of geen lening meer bij de meeste geldverstrekkers of de prijs voor die mini lening zal astronomisch zijn! Dat wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

 

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing