Lenen Zonder BKR Toesting met Cashbob Spotgoedkoop!?  Video-uitleg

1 van de weinige geldverstrekkers die u geld willen lenen zonder BKR toetsing is Cashbob.nl, aanbieder van minileningen. U kunt er terecht tot 750 euro.

 Er zijn wel een paar voorwaarden: de belangrijkste zijn dat u minimaal 1100 euro moet verdienen en moet beschikken over een geldig legitimatiebewijs. Dat staat allemaal duidelijk op hun website.

Goedkoop

Vreemd aan deze aanbieder  is wel dat u spotgoedkoop bij hen geld kunt lenen. Als u 750 leent kost u dat slechts 40 eurocent! Dat klopt. Maar daar kunnen ze niet van leven natuurlijk van die 40 eurocent. De truc is dat u die lening binnen 7 dagen terugbetaalt. Als u zich daar aan houdt bent u daadwerkelijk goedkoop uit.

Te laat

Men hoopt echter dat u te laat bent , want dan verdient men alsnog aan u als u.  En dat bent u al gauw.  Men heeft het weliswaar over 7 dagen dat u over het kleine geldbedrag kunt beschikken, maar het duurt zoal minimaal een dag voordat u het geld op uw rekening krijgt - zo niet langer.

De tijd dat het duurt voordat u het geld op uw rekening heeft is  afhankelijk van uw bank.  Het kan dus nog langer duren, echter de tijd loopt wel voor u als lener vanaf het moment dat Cashbob.nl u de lening overmaakt.

Video

Zie de korte uitleg in deze video hoe men te werk gaat en waarom men u  de eerste dagen maar zo belachelijk weinig in rekening brengt.

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing