> Home > Particulier Geld Lenen  > Zakelijk Lening  BKR Omzeilen / Hoe Doe je Dat > OnderHandse Lening / Hoe Werkt Dat > Snel Geld Lenen > BKR Video > Bereken Hypotheek > 2e Hypotheek > Subsidie Woning > Sitemap

Goedkoper Krediet door Leningen Samen Voegen – Hoe Doe je Dat?


indien u meerdere leningen hebt lopen bij verschillende aanbieders kunt u zich heel wat geld en rentekosten besparen indien u die leningen samenvoegt. Hier de voordelen en bij wie u dit kunt doen.

U bent met lenen niet alleen goedkoper uit door ze samen te bundelen, maar het maakt het voor u ook een stuk overzichtelijker wat u kwijt bent aan uw kredieten. Ook kunt u op die manier makkelijker de overige aanbieders online vergelijken om te kijken of u niet ergens anders een goedkopere lening kunt afsluiten.

Waarom voordeliger

Hoe kunnen de banken u een goedkopere lening aanbieden indien u die verschillende leenbedragen  samenvoegt? Eenvoudig gezegd: de kredietverstrekker is minder werk aan uw kwijt met het verstrekken van één grote krediet in plaats van meerdere kleine leenbedragen  en kan op den duur ook meer aan u verdienden.

Overzicht

Het voordeel echter voor u is dat u ook voordeliger een lening kunt afsluiten en bovendien alles beter te overzien is voor u als lener. Als u overal ergens een kleine lening heeft uitstaan, dan is men al snel het overzicht kwijt. Zeker als ook nog eens verborgen kosten erbij komen kijken zoals verzekeringen tegen verlies van baan of anderszins. Indien u alles heeft samengevoegd is er maandelijks maar één bedrag waar u mee te maken heeft met een renteaflossing en eventueel overige kosten.

Overigens, een hypotheek samenvoegen met een lening kan wel, maar de rente van de lening kan u niet aftrekken van de belastingen, in tegenstelling tot die van de hypotheeklening.

Waar goedkoop leningen samenvoegen

Waar u het beste terecht kan om voordelig leningen samen te voegen hangt af van uw persoonlijke situatie, maar er zijn verschillende financiële dienstverleners online die u verder kunnen helpen. 

U kunt natuurlijk ook gewoon terecht bij uw bank, maar dat die bieden meestal niet de goedkoopste lening aan. Op Internet zijn er meerdere geldaanbieders die lagere rentepercentages geven.

De reden waarom veel leners toch kiezen voor de grote banken die stukken duurder zijn dan de minder bekende geldverstrekkers is vanwege het verkeerde beeld dat consumenten hebben van de geldmarkt.  Sinds het DSB debacle heeft men het idee dat men veiliger kan lenen bij de ING of Rabo dan bij de overige onbekende aanbieders.

Dat was misschien 2 jaar geleden nog wel zo, tegenwoordig kan men echter rustig lenen bij deze “kleine” aanbieders, omdat ook die vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, de AFM, en aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Meer nog, uit onderzoek blijkt dat men een stuk goedkoper uit kan zijn met consumptief krediet indien gebruik wordt gemaakt van de minder bekende geldverstrekkers.

Zolang kredietverstrekkers door de AFM worden gecontroleerd (en dat doen ze omdat ze daartoe wettelijk zijn verplicht) heeft men niets te vrezen, behalve dat men een goedkopere lening kan krijgen dan bij de gevestigde banken.

 

Consumptief Krediet ING duur? Veel consumenten lenen bij de ING of Rabo, maar voordelig krediet is het niet.
Snel geld lenen zonder bkr toetsing  - laatste nieuws
Particulier Geld Lenen
Maximale Rente Lening
Waar Goedkoopste Lening Indien u geen negatieve bkr registratie heeft.
Zakelijke Lening Links
Zakelijk Lenen met particuliere lening

Studenten Lenen