Mini lening

En hoe krijg ik een mini lening? Heel eenvoudig: u stapt naar uw huisbankier en vraagt het aan. Vergeet echter niet als u dit voor de eerste keer aanvraagt een legitimatiebewijs mee te nemen, maar in het vervolg kan men de bedragen zelfs pinnen waar ter wereld ook. De flitslening is daardoor in zeer korte tijd heel populair geworden. Klanten kunnen eenvoudig wat lenen bij de bank of een andere geldverstrekker . Dat komt mooi uit als u eventjes krap bij kas zit. Het nadeel is, vinden sommige politici, dat het te makkelijk wordt gemaakt voor de lener om geld los te krijgen en dat de rente wel heel erg hoog is. Is ook geschikt voor leners met een BKR notering.

Zie ook: Laatste Nieuws FlitsLening

Dat laatste is zeker waar: op jaarbasis (volgens het NIBUD =  Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) kan dit oplopen tot wel 600 procent op jaarbasis. Dat is natuurlijk een hoop geld indien u daar continue gebruik wenst te maken.

Tot nog toe is het geluid uit de Tweede Kamer om het maar helemaal af te schaffen alleen bij een aantal oppositiepartijen gehoord om een einde te maken aan de mini lening juist vanwege die hoge rente.

Zie Ook: Mini Lening  - Het Einde in Zicht? 

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing