Lenen zonder toetsing BKR
 

Is het mogelijk om te lenen zonder toetsing BKR  Ja: in die gevallen waarbij u een of mini krediet wilt hebben. Nee: indien u bij uw bank langskomt voor een hypotheek. Dat laatste is dus onmogelijk om dit te verkrijgen voor uw huis zonder dat de kredietverstrekker eerst aan het BKR in Tiel vragen stelt over uw kredietwaardigheid en of u een achterstandscodering heeft.

Mini krediet heeft betrekking op kleine bedragen waarbij de bank snel een beslissing zal nemen of u hiervoor in aanmerking komt. Dat kan dus heel gemakkelijk, omdat de geldverstrekker niet eerst  informatie gaat inwinnen over uw kredietverleden. Nadeel is wel omdat u het relatief heel eenvoudig kunt krijgen het ook duurder is in vergelijking met andere leningen. Ook het gemak waarmee men doorlopende lenigen kunt afsluiten maakt het duur.

Dat komt omdat de lening een hoge rentepercentage heeft. Door nieuwe wetgeving die vanaf medio 2011 effectief is geworden is het maximale rentepercentage op jaarbasis weliswaar 15%, toch blijken er trucs te zijn waardoor men alsnog een flinke rente moet betalen voor deze snelle lening. Ook is het aanlokkelijk het krediet door te laten lopen – dus niet af te lossen – omdat het allemaal zo handig is. Ondertussen loopt wel de meter door: de hoge rente maakt de keuze voor deze soort leningen niet altijd goedkoopste.

Wanneer men wilt lenen zonder BKR toetsing zal de kredietnemer dus wel de kosten goed in de gaten moeten houden. Een alternatief die vaak wordt vergeten omdat er nooit reclame voor wordt gemaakt is de onderhandse lening. Die worden namelijk niet verstrekt door de officiële geldverstrekkers, maar door particulieren.

Een andere mogelijkheid is indien u snel geld wilt lenen maar geen behoefte heeft aan toetsing is lenen met onderpand.

Bij hypotheek met BKR is het dus niet mogelijk te ontsnappen aan de navraag bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Dat wil niet zeggen dat u geen hypotheek kunt krijgen met een BKR notering achter uw naam, maar het maakt het natuurlijk wel een stuk lastiger. De meeste kans om een hypotheek op uw huis te krijgen wanneer u een BKR a2 code achter uw aam heeft staan.

 

 

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing