Particuliere Lenen – Waarschuwing: Neem Nooit Geld Aan Van Vreemden

Omdat ik vaak adverteer voor mijn particulier geld lenen pagina krijg ik zelf geregeld e-mails van voor mij onbekende geldverstrekkers. Opvallend, want ik geef op geen enkele manier aan dat ikzelf op zoek zou zijn naar een geldlening of geen financiering zou kunnen krijgen van de bank vanwege mijn BKR verleden.

Wat nog meer opvalt is dat de aanbieders hun boodschap in slecht Nederlands hebben geschreven.  Ook beginnen of eindigen ze hun tekst met een buitenkans aandoende naam.

Vraag: mocht dit geschreven zijn door iemand die niet de Nederlandse taal machtig is, hoe kan hij dan zien waar mijn advertentie over gaat of mij in het Nederlands aanschrijven?

Antwoord: men maakt gebruik van software die automatisch op zoek gaat naar termen als ‘lenen’ en ‘geld’. Ook is het mogelijk online een Engelstalige mail te vertalen naar het Nederlands. Dat verklaart de soms wat vreemde taalconstructies, want foutloos kunnen ze hun werk nog niet doen.

Voorbeeld uit een bericht dat ik heb gekregen:

 “Of was je weigerde een lening door een bank of een financiële instelling voor een of meer reasons. You op de juiste plaats voor uw lening oplossingen!”

2 woorden in deze tekst zijn zelfs nog in het Engels gesteld. U kunt er vanuitgaan  dat deze persoon geen geld heeft om u snel uit de brand te helpen. Hij kan zelfs geen goede vertaalsoftware betalen!

Bijlage nooit openen

Mocht er een bijlage aan de ongevraagde e-mail gekoppeld zijn, open deze nooit! Grote kans dat hierin een virus zit verstopt die criminelen toegang geven tot uw computer en uw persoonlijke gegevens.  Daar kan en zal fraude mee worden gepleegd.

Volgens de berichten op meerdere forums kan het hier gaan om Nigeriaanse oplichters die nadat u positief heeft gereageerd op hun e-mail u een lening aanbieden met een onwaarschijnlijk lage rente.

En u kunt dat zo krijgen mits u eerst nog even zelf aan hen geld overmaakt als vergoeding voor de kosten die ze maken of voor een zogenaamde verzekeringspremie.

Het geld zou zo voor u klaar liggen. Ja, in uw dromen ligt het klaar! Western Union schijnt een populaire manier te zijn om geld naar ze over te maken

Als u zelf dit soort ongevraagde mails krijgt: ga hier nooit op in. Echt, er is geen particulier die u zomaar geld aanbiedt zonder u persoonlijk te kennen. Hoe wanhopig u ook bent, als u op dit soort aanbiedingen ingaat levert u dat alleen maar meer problemen op.

Behalve geld aan u vragen kan men ook een kopie van uw paspoort of ander identiteitsbewijs verlangen. Als u dat doet maakt u het dit soort dieven erg gemakkelijk om met uw gegevens bijvoorbeeld creditcardfraude te plegen.  

Stuur dus nooit persoonlijke gegevens, paswoorden, burgerservicenummer,  paswoorden, laat staan geld aan de onbekende geldverstrekker die u ongevraagd via mail een aanbieding doen.

Overigens zijn er wel geldverstrekkers die reclame maken voor kleine leningen tot 750 euro. Voordat men u in zee gaat zal men ook om een kopie van uw identiteitsbewijs vragen. Op zich kunt u deze aanbieders wel vertrouwen, maar die zullen u dan ook geen ongevraagde mails toesturen die in gebrekkig Nederlands zijn gesteld of eerst vragen of u naar een ver buitenland zelf geld wilt overmaken.

Heeft u toch snel geld nodig? Dan kunt u proberen particulier te lenen van iemand die u ook persoonlijk kan ontmoeten, want dat is en blijft de beste manier omgeld te lenen zonder BKR toetsing. Zie ook: particulier geld lenen

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing