Snel Geld Nodig - Al 400 Jaar De Oplossing

De bank wilt u niet hebben vanwege een BKR notering? Een snelle manier om aan geld te komen is iets wat leners al meer dan 4 eeuwen doen. Ze gaan naar het pandjeshuis. Het is wat dat betreft de ideale manier om te lenen zonder bkr toetsing.

Wat is een pandjeshuis

Bij een pandjeshuis beleent u uw waardevolle en iets minder waardevolle spullen. U krijgt het geld meteen cash mee.

Bij de Staatbank in Amsterdam bijvoorbeeld mag u de spullen 6 maanden daar houden en voor die zelfde periode het geld lenen. De rente is iets meer dan 6 %.  Het bedrag wat u kunt lenen is helemaal afhankelijk van het beleende goed dat u aanbiedt aan de geldverstrekker.

Maar mocht u niet kunnen terug betalen met die rente erbij dan mag het ook langer duren. De meeste pandjeshuizen zijn namelijk eerder sociaal bezig dan commercieel.

Veiling onderpand

Als u vanwege geldgebrek uw lening niet terug kunt betalen  wordt uw onderpand per veiling verkocht: mocht er winst zijn na aftrek van de lening dan krijgt u dat terug.

En als uw horloge, mobieltje, lampenkap, kandelaar  of wat dan ook te weinig oplevert dan wordt de restschuld aan u kwijtgescholden! Kortom: winst gaat naar u, verlies naar de Staatsbank.

Het is duidelijk dat dit dus geen echte bank is, want daar kunt u een deurwaarder op uw dak krijgen. Bovendien kunt u bij de officiŽle geldverstrekker daarbovenop ook nog een negatieve BKR notering krijgen.

Wat belenen

Niet alleen gouden kettingen of ringen met een briljant erin kunt u daar belenen voor contant geld, maar ook een sapcentrifuge,fiets, laptop, een leren jas, verrekijker, mobieltje, noem maar op. Het enige wat ze eigenlijk weigeren te accepteren  is een kunstgebit vanwege de hygiŽne . Voor de rest kunt u er heel wat kwijt. Zie ook Goud Verkopen - wat krijgt u voor uw sieraden (video uitleg).

Voorwaarden

U moet minimaal 18 jaar zijn en een geldig legitimatiebewijs. Mocht men het zaakje niet vertrouwen, wanneer u bijvoorbeeld met een trouwring aan komt zetten die waarschijnlijk niet van u zelf is, dan zal men u ook weigeren.  

Nadeel

Pandjeshuizen zitten alleen in de grote steden. Ook lijkt het me niet aan te raden spullen te belenen die u helemaal niet kunt missen (laptop misschien?) of een emotionele waarde hebben. U kunt het tenslotte kwijt raken als u de lening niet meer terug kan betalen.

Maar voor de rest lijkt het me een goed alternatief om als particulier snel aan geld te komen zonder dat er eerst een bkr toetsing aan te pas moet komen.

Particulier Geld Lenen

BKR Registratie Succesvol Verwijderen

Snel Geld Lenen Zonder BKR Toetsing

5000 Euro Lenen Zonder BKR Toetsing