Geld Lenen, Lening, BKR en Hypotheek
 
> Home > Particulier Geld Lenen  > Zakelijk Lening  BKR Omzeilen / Hoe Doe je Dat > OnderHandse Lening / Hoe Werkt Dat > Snel Geld Lenen > BKR Video > Bereken Hypotheek > 2e Hypotheek > Subsidie Woning > Sitemap
 
 
 
 
 
   
  Goedkoop Consumptief Krediet?
Niet bij de grote Banken   
  
BKR Lenen
  Geld zonder BKR Toetsing
BKR Links
  BKR a2
  Lenen Met BKR - Kan Dat?
  Krediet zonder BKR
  BKR Verwijderen Succesvol
  Goedkoop Lenen
  Ä5000 lenen zonder bkr toetsing
  Direct Geld
  Lenen Vergelijkingssites?
  Video
  BKR Lenen Video Uitleg
  Particulier Lenen Video Uitleg
  ING niet voordelig krediet
  Geen Goedkoop Krediet bij Rabo
  Snel Geld Lenen
  Snel Geld Lenen
  Comsumptief Krediet ING
  Onderhandse Lening
  Particulier Geld Lenen
  Goedkoop Geld Lenen
  Lenen Laagste Rente
  Makkelijk Geld Lenen
   
  Mini Lening
  Laatste Nieuws FlitsLening
  Mini Lening - Eindig?
  Mini Lening
  Alternatief Mini Lening?
  Zakelijke Lening
  Zakelijke Lening Links
  Zakelijke Lening
  Zakelijke Lening Overheid
  Zakelijk Lenen met Vordering
  Zakelijke Lening zonder Bank
  Zakelijke lening bkr
  Zakelijke Hypotheek
  Studentenlening
  Studenten Lenen
  Studiefinanciering
  Lenen van Ouders
  Hypotheek
  Bijleenregeling
  Hypotheek en bkr
  Berekenen Hypotheek
  Betalingsachterstand
  Executiewaarde Huis
  Goedkoopste Hypotheek
  Tweede Hypotheek
  Uw Max. Hypotheek
  Zelf Huis Verkoop
  Nieuwbouwhuis Kopen: Afdingen Moet
  Hypotheek
  Rentevaste Hypotheek loopt af: Wat Nu?
  Waarom HypotheekAdviseur Betalen?
  Opeethypotheek Aanvulling Pensioen
  Variabele Hypotheekrente Risico's?
  Welke Hypotheek Kiezen
  Welke Verzekering Huis Nodig
  Woonlastenverzekering Oppassen!
  Sparen
  Hoogste Rente Sparen
  Sparen of Niet
  Waar Hoge Spaarrente
  Sparen met LeasePlan?
  Verander Spaarrekening Hogere Rente
  Sparen Buitenland Hoge Rente - Doen?
  Sparen of Aflossen
  Geld Algemeen
 
  Voordelig Lenen - Welke Bank Kiezen
 
  Verkoop woning ouders schenking
  Subsidie Woning
  Koopje
  Goedkoopste Autoverzekering
  Laagste Premie Auto -Dan Verhuizen
  Inboedelverzekering Inbraak Auto
  Allriskverzekering of WA Auto
  Lenen op Afbetaling
  Koopsompolis
  Persoonlijke Lening
  Lenen met Onderpand
  Geld lenen van
  Geld Lenen
  Advies Lening Afsluiten
  Welke EnergieMaatschappij
  Wanneer Pensioen Uitkeren
  Wanneer Geld Lenen Prima
  Belegggen
  Goud Alternatief Aandelen?
  Beleggen in Teakhout ?
  Investeren in Goud en Palladium?
  Belegging in Scheepsvaart
  Actief of AEX Gewoon Volgen
  Aandelen met Hoogste Dividend
  Website Tips
  Geld Verdienen met  Website
  Website Kopen - Goed Idee?
 
  Home
  Contact
  Over IReus.nl
 
  Sitemap
   
   
 
   
   
   
 
   Snel Geld Lenen Zonder BKR ToetsingVerschillende mogelijkheden om zowel een groot als kleine lening te verkrijgen zonder bkr toetsing. Bent u op zoek naar een bedrag beneden de  1000 euro dan kunt u dat zelf binnen een dag regelen en via online geldverstrekkers. Dit soort kredieten worden ook wel mini leningen worden genoemd.Voordeel: u wordt niet getoetst bij het bkr. Nadeel: hoge rente en de lening moet binnen 3 maanden worden terugbetaald. Hiervoor kunt u niet bij de erkende banken terecht, maar op het internet zijn ze in overvloed aanwezig. De wetgeving is sinds medio 2010 aangescherpt rondom deze kredieten:

1. Aanbieder mini-lening moet in zijn advertenties duidelijk maken hoe hoog de rente is op het kortlopende krediet. Vaak worden in deze advertenties niet duidelijk gemaakt dat er ook bijkomende kosten zijn die dit soort leningen wel heel erg duur maakt.

2. De Maximale Rente die men mag berekenen is 15 procent.

3. Voordat men het geld krijgt overmaakt wordt eerst een kredietovereenkomst aan u toegestuurd waarin alle kosten van het flitskrediet op een rij worden gezet.

4. U mag binnen 2 weken uw leningscontract opzeggen.

Wat zijn de gevolgen voor de mini lening en overige vormen van snel geld lenen zonder bkr toetsing?

Als kredietnemer zal u goedkoper uitzijn, omdat u dan maximaal 15 procent rente betaald. Ook zal men duidelijk moeten zijn over bijkomende kosten ťn u heeft ruim de tijd ( twee weken)  om op uw schreden terug te keren en het flitskrediet op te zeggen. Lijkt me een goed maatregel.

Nadeel? Ik denk dat het aantal aanbieders zienderogen minder zullen worden en de mogelijkheid om binnen een dag een lening op uw bankrekening te krijgen zal niet meer gaan. Alleen al het opsturen van het kredietcontract voor de mini-lening zal minstens een dag duren.

Groot Bedrag Lenen Zonder BKR Toetsing

Zeker als u bedragen van 5000 euro of meer wilt lenen ontkomt u niet aan een toetsing door de officiŽle kredietverstrekker. Ik zeg officiŽle, want als men aan krediet denkt dan denkt men meestal aan de bank of een andere erkende geldverstrekker, maar er zijn toch echt nog andere routes te begaan om zonder controle aan meer financiŽle ruimte te komen.

De meest voor de hand liggende manier is particulier lenen. Dit is een manier van lenen die veel consumenten niet kennen of bij voorbaat al denken dat dit niks voor hen is, maar het is wel degelijk dť oplossing voor velen die worden afgewezen door de banken. Men moet alleen weten hoe men zoiets moet aanpakken. Zie: Particulier Lenen

Verwijderen

Maar u kunt ook proberen uw bkr registratie te (laten) verwijderen. Is dat misschien een uitweg voor u? Voordeel als u deze weg opgaat is dat als uw bkr met succes is verwijderd ook weer terecht kan bij de bekende geldverstrekkers en banken. Zie: bkr verwijderen

Is snel geld lenen zonder bkr toetsing wenselijk en wat kan men als alternatief nemen indien men nergens meer terecht kan voor uw geldnood?

De laatste tijd komt de mini lening Ė want zo wordt het ook genoemd - steeds meer in de negatieve publiciteit. Vooral de politiek wil een einde maken aan het gemak waarbij consumenten zelfs vandaag met spoed geld kunnen lenen.

Men wil zo voorkomen dat de lener een te grote verplichting aangaat waar hij financieel aan ten onder dreigt te gaan.

Het nadeel van de mini lening: het is een vorm van snel geld lenen die ondanks bkr mogelijk is en die route dus wagenwijd openstaat voor consumenten die al moeite hebben om hun schulden af te lossen. Men kan toch door blijven gaan met lenen zonder dat de bkr registratie wordt gecheckt door de geldverstrekker van de klant en het in ieder geval om een klein bedrag gaat.

Men kan bijvoorbeeld heel eenvoudig Ä 1000 lenen of meer, maar moet vervolgens dat bedrag wel binnen 3 maanden afbetalen. Bovendien komt er een rentepercentage bovenop dat wel tot 25 % kan oplopen. Dat is zonder meer een onacceptabele kostenpost die op de schouders komen vooral als men al een bkr registratie heeft vanwege een grote betalingsachterstand.

Verbieden of niet

Moet je dus maar deze vorm van snel geld lenen verbieden? Ter verdediging van de aanbieders van de mini lening dat indien het duidelijk erbij wordt gezegd dat men niet alleen het benodigde geld zonder bkr toetsing op uw rekening kan krijgen, maar dat het ook weer snel moet worden afbetaald, er op zich geen bezwaar hoeft te zijn. De klant weet van tevoren waar hij of zij aan begint.

Zolang er  duidelijk bij staat wat het torenhoge rentepercentage is zou ik zeggen dat de beslissing of men nog op deze manier een lening wil afsluiten bij de consument  zou moeten liggen.

Leners die echter bij banken niet meer terechtkunnen omdat ze te boek staan als wanbetaler kunnen echter met de rug tegen de muur zich gedwongen voelen om toch maar weer een lening aan te gaan, ook al moet men daarvoor een woekerrente betalen.

Of het verstandig is om een mini lening aan te gaan, daar is in de eerste plaats de consument degene die daar over moeten gaan en niet de politiek dunkt me.

Wel vind ik dat de aanbieders van snelle kredieten ook een grotere verantwoordelijkheid op zich moeten nemen en tegen sommige cliŽnten moeten zeggen dat ze geen geld meer kunnen lenen. Bescherming van de lener tegen zichzelf is soms wenselijk. Door blijven gaan met lenen ook al heeft men al grote schulden opgelopen is natuurlijk niet wenselijk. Doordat men zo gemakkelijk aan krediet kan komen via internet is het natuurlijk wel erg verleidelijk gemaakt.

Snel geld lenen zonder bkr toetsing ook via kopen mogelijk

Men kan zich echter ook afvragen hoe het komt dat zoveel mensen in de schulden geraken. Daarbij denk ik dat niet zozeer de mini leningen ervoor zorg hebben gedragen dat zoveel mensen een bkr notering achter hun naam hebben staan.  

Zie bijvoorbeeld het gemak waarmee je consumentengoederen zoals tv's, gsm abonnementen en zelfs auto's op afbetaling kunt kopen. Zijn het niet juist dat soort sluipleningen die de consument onverwacht in het nauw brengt?

Het zijn leningen die men via koop op afbetaling aangaat en je heel gemakkelijk vergeet dat je ze hebt afgesloten en bovendien nog veel gemakkelijker kunt krijgen. Wat dat betreft als de politiek de lener wil beschermen tegen zichzelf is dat op zich een prima doel, maar dan zou ik zeggen kijk ook eens naar de leningen die men heel gemakkelijk kan krijgen via de aanschaf van een tv of auto.

Het laatste woord is hier zeker nog niet over gezegd. Wilt u echter snel geld lenen zonder bkr toetsing dan is het misschien een idee om te kijken of er nog alternatieven voor u mogelijke zijn zoals particulier geld lenen voordat u weer op zoek gaat naar nog een krediet om uw financiŽle noden te lenigen. De keuze is echter - tot nog toe - aan u.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk te proberen uw bkr registratie te laten verwijderen. Hoewel succes niet verzekerd is dit natuurlijk dť manier om geld te lenen, omdat die negatieve notering u blijft achtervolgen. Toetsing omzeilen kan wel, maar men zal toch op een gegeven moment de feiten onder ogen moeten zien. Een registratie als wanbetaler bij het bureau in Tiel zit als een blok aan uw been en zorgt ervoor dat u steeds maar weer te duur uit bent voor uw lening.

Daarom zijn zeker de alternatieven de moeite waard om te onderzoeken, dan wel om te kijken in hoeverre bkr verwijderen iets voor uw is. Als het u lukt heeft u dus ook geen last meer als de bank of een andere geldverstrekker eerst wil controleren wat uw leengeschiedenis is.

BKR Verwijderen Succesvol
Ä5000 lenen zonder bkr toetsing
Particulier Geld Lenen
Direct Geld Lenen Zonder BKR Toetsing
Lenen met BKR Links

Direct Geld Lenen Zonder BKR Toetsing
Hoe kan ik de BKR Regeling Omzeilen?
Goedkoop Lenen
Hoe Kom ik aan een Onderhandse Lening
Bij Wie Goedkoopste Lening Afsluiten - Bij welke websites bent u het voordeligst uit voor een lening
Goedkoper alternatief Mini Lening?
BKR Lenen Video Uitleg
Goedkoop Geld Lenen
Lenen ook met BKR Notering Mogelijk?

Hoe kan ik Snel Geld Lenen Zonder BKR toetsing?
Hoe krijg ik een mini lening?
Hoe kan ik de BKR Regeling Omzeilen?
Zakelijke lening bkr
Mini lening zonder bkr toetsing: Iets voor mij?
Wat is Doorlopend Krediet en is het Iets voor Mij?
Schuld Aflossen
Wat is Financiering?
Wilt u Geld Lenen? Alle aspecten van Geld Lenen en de Afbetaling ervan.
Hoe kom ik aan een Goedkope Lening?
Lenen Met BKR. Hoe doe ik dat?
Hoe Kom Ik aan een Onderhandse Lening?
Lenen met BKR notering nu nog steeds mogelijk?

Advies Lening Afsluiten
Hoe kan ik een Lening krijgen met de Laagste Rente?
Lenen met Huis als Onderpand?
Mini Lening  - Het Einde in Zicht?
 

Home 
 

         

Copyright (c) 2009 IReus.nl